Vidhäftning av bakskenor
Vidhäftning av bakskenor och förstärkning

Vidhäftning av bakskenor och förstärkning

Oavsett om du vill foga bakskenor mot fotovoltaiska moduler, ett monteringssystem mot heliostatspeglar eller ett glasskydd för solvärmemoduler, erbjuder tesa® ACXplus nödvändig hållbarhet och prestanda.Vår produktlösning för montering av bakskenor och förstärkning

tesa® ACXplus akryltejper passar för olika och krävande strukturella vidhäftningstillämpningar inom solcellsindustrin: modulskenor, koncentratorlinser och heliostatreflektorer.

Vår mest högpresterande självhäftande produktkategori har en hög bindningsstyrka, en belastningsminskande kärna och mycket god temperatur- och väderbeständighet. Dra fördel av en hållbar bindningsprestanda och processfördelarna med självhäftande tejp.

Process- och designfördelar
Tillsammans med våra tejper erbjuder vi även vidhäftningsförbättrare, appliceringsverktyg och teknisk support om designvärden. Vår kompletta tillvägagångssätt är nyckeln till en hållbar, högkvalitativ lösning.

tesa® ACXplus är vår högst presterande självhäftande lösning. Den erbjuder enorma process- och designförbättringar jämfört med konventionella fästmetoder:

  • Ren arbetsmiljö
  • Estetisk design
  • Enkel applicering och dispensering
  • Snabb vidhäftning, inget behov av torkning eller härdning
  • Pålitlig, effektiv produktionsprocess
Läs mer
Solenergiområdet
Montering av solfångaranläggningen
Solpaneler
Pedro Salaverri
Solenergiområdet
Ingo Bartussek - Fotolia
Montering av solfångaranläggningen
Solpaneler

Produkter

Nedladdningar