Skarvtejper för filmmaterial
Skarvtejper för filmmaterial

Skarvtejper för filmmaterial

Filmkonverterare kan dra nytta av vår mångåriga erfarenhet av flygande skarvning med ett skräddarsytt filmskarvningssortiment.Med uppfinningen av tesa EasySplice® har vi revolutionerat processer inom pappersproduktions- och konverteringsindustrier.
Filmkonverterare kan dra nytta av tesa EasySplice® med vår FilmLine-serie, som vi har utvecklat särskilt för skarvning av opolära, filmiska underlag. Snabb förberedelse och säker skarvning i högsta hastighet säkerställer processtabilitet och effektivitet.

Vi erbjuder även en dubbelhäftande tejp och funktionellt etikettsortiment för konventionella flygande skarvtillämpningar, samt ett komplett utbud av processtejper för den fullständiga produktionsprocessen.

global.read_more

Fördelar med tesa EasySplice®

tesa Easysplice® FilmLine
tesa Easysplice® FilmLine
  • Spara tid
    Som namnet antyder är det här det enkla och därmed snabba sättet att förbereda rullar för en skarv. Bara en rak linje – ingen extra tejp, inga ytterligare fjärilsskivor behövs.
  • Var snabb
    Kör även svårskarvade underlag på full maskinhastighet! Hemligheten ligger i formeln – vår patenterade FilmLine-kontaktbindemedel uppfyller de högsta kraven.
  • Minska avfall
    Högre skarvprestanda innebär mindre slöseri! Alla tesa EasySplice®-produkterna har en specialdesignad delningsremsa, som säkerställer säkert avslut av den nya rullen under acceleration och exakt öppning av den nya rullen efter kontakt – igen och igen.
global.read_more

tesa® filmskarvningstejper


Nedladdningar

Teknik & trender

Vi tänkte att du kanske också är intresserad av våra tillhörande marknadssegmentsidor