Monteringstejper, lim och upphängningslösningar – montera föremål utan verktyg!
Montering och upphängning

Montering och upphängning

Säker montering och upphängning av föremål hemma eller på kontoret är ett av våra fokusområden. I vårt omfattande sortiment hittar du olika självhäftande produkter för att fästa eller hänga upp alla typer av föremål. Om det så är monteringstejper, kardborrband, golvläggningstejper, självhäftande krokar eller självhäftande dynor – hos oss hittar du med all säkerhet rätt självhäftande lösning för ditt projekt! Alla produkter är utmärkta tack vare den överlägsna tesa-kvaliteten samt att de är enkla att använda och har ett gemensamt mål: Att göra din vardag enklare!Rätt lösning för nästan alla monteringsproblem

Läs mer om våra konsumentprodukter för montering och upphängning

Vi utvecklar hela tiden vår självhäftande teknik och våra produkter ökar hela tiden sin vidhäftningsstyrka. På så sätt hittar du i den här kategorin många lösningar på problem, som för inte så länge sedan bara kunde lösas med hjälp av en borrmaskin eller andra verktyg och hjälpmedel. Idag är självhäftande krokar det självklara valet i badrummet eller i köket, för att t.ex. hänga upp handdukar eller grytvantar (Powerstrips®). Med våra självhäftande lösningar kan du inte bara hänga upp lätta föremål på ett säkert och pålitligt sätt, utan även tyngre, som tex. tidningsrör eller brevlådor (Powerbutton®).

  

Självhäftande produkter och självhäftande lösningar – Smarta alternativ till borr och hammare

Den mest uppenbara nackdelen med borrmaskiner är att de skadar väggarna. Så länge som föremålet sitter kvar på väggen spelar det ingen roll. Men vad händer när du flyttar? Eller om din smak förändras och du vill göra om hemma? Då måste du först fylla i borrhålen och sedan kanske måla om väggen. Våra självhäftande lösningar kan (i de flesta fall) tas bort utan att lämna spår efter sig, orsakar inga skador och ger därmed flexibilitet. Särskilt på känsliga ytor eller kakel är det här en ovärderlig hjälp. Vad talar annars för våra självhäftande produkter och monteringslösningar? De är enkla att använda, medför inget buller eller smuts och är ovärderliga hjälpmedel!