Kardborrband är ett alternativ till borr och hammare.
Kardborrband

Kardborrband

Kardborrband är ett smart alternativ till konventionella fästmetoder. De kan enkelt appliceras och ger perfekt vidhäftning. De går att ta bort igen upp till 10 000 gånger. I vårt sortiment finns högpresterande kardborrband för montering av tunga föremål samt kardborrband för allroundbruk för att montera lättare föremål. Dessutom har vi också kraftfulla kardborrlösningar för att stoppa undan kablar på ett smidigt sätt.Produkter

Kardborrband och tesas vidhäftningsteknik – en kraftfull kombination

Läs mer om våra konsumentprodukter

För de flesta kardborrprodukterna i vårt sortiment är det kombinationen av kardborrband med självhäftande teknik som ger det perfekta greppet. Tejpsidan fästs direkt på föremålet och kardborrsidan ger en säker fog mellan föremål och underlag. Det som är bra med det här är att den här fogen kan öppnas och förseglas oräkneliga gånger utan att förlora sin fästförmåga.

  

Kardborrband och dynor är ett alternativ till borr och hammare

  

Om du t.ex. skulle vilja sätta upp dina verktyg eller en första hjälpen-låda på en vägg, kan du utan problem klara dig utan borrar, väggfästen och skruvar. Fäst bara den sidan med "krokar" mot underlaget och sidan med "öglor" på föremålet. Tillsammans med tesas överlägsna vidhäftningskvalitet skapar detta en mycket stark och praktisk lösning för montering, som säkerställer en långvarig fästning. Låt dig överraskas av utmaningarna hemma, på kontoret eller i trädgården där kardborrband är den smartaste lösningen.