Dubbelsidiga, kraftfulla monteringstejper för söker montering av föremål (t.ex. speglar eller klädhängare)
Powerbond® Monteringstejper

Powerbond® Monteringstejper

Våra dubbelhäftande monteringstejper är ett pålitligt och kraftfullt alternativ till traditionella monteringsmetoder. Till skillnad från skruv och spik efterlämnar de inga hål i underlaget och kan användas utan verktyg. Du hittar en monteringstejp för nästan alla tillfällen i vårt sortiment. Oavsett om du vill sätta upp speglar inomhus eller en brevlåda utomhus ger Powerbond® monteringstejper ett säkert fäste.Produkter

Få inspiration här

Powerbond® Monteringstejper

Läs mer om våra dubbelhäftande konsumentprodukter

När du letar efter ett smart alternativ till skruv, väggfästen och spik, har du hittat helt rätt med våra dubbelhäftande monteringstejper.

  

Säker montering och fästning både inomhus och utomhus

Med en dubbelsidig monteringstejp kan du snabbt och enkelt fästa föremål. Vi har optimerat våra tejper för olika föremål och underlag, så att du ska kunna hitta en självhäftande lösning som passar nästan vilken utmaning som helst. När du behöver en monteringstejp för vardagsbruk i hushållet passar Powerbond® INDOOR bäst. Medan du med produktvarianten OUTDOOR kan sätta upp brevlådor och husnummer. Och skulle du vilja montera en väggspegel i badrummet kan vi hjälpa dig med Powerbond® MIRROR.

  

Fördelarna med kraftfulla monteringstejper

Den tid när monteringsutmaningar oundvikligen handlade om att använda hammare eller borr är över. Tack vare den överlägsna tesa-tekniken som ger en stark fog kan föremål både inomhus och utomhus fästas även utan verktyg. Allt du behöver är en sax för att klippa monteringstejpen i rätt längd. Appliceringen är därmed enkel och snabb och skapar inga hål i underlaget. Det här är en stor fördel, t.ex. vid fästning av föremål på kaklade underlag.

Så här monterar du Powerbond® på din vägg: